Arrangementer: Oktober

Tirsdag d. 31/10: Græskarudhuling

I forbindelse med Halloween vil der tirsdag den 31. oktober blive mulighed for at udhule og udforme et græskar

 

Torsdag d. 2/11: Film-aften 

Vi holder filmaften i Ungezonen, hvor der enten bliver vist filmen: De Urørlige eller En mand der hedder Ove. Der vil være åbent for alle aldre i Ungezonen den aften. Aftensmad bliver spist tidligt, og filmen starter ca. 18.45.

 

Tirsdag d. 7: Debattirsdag

Vi holder debatdag, hvor vi debaterer et emne inden for eksempelvis filosofi, psykologi, medicin eller lignende. Hold øje med facebook-begivenheden for at melde emner ind - det er op til brugerne at finde på et spændende emne, der gerne tager udgangspunkt i en artikel eller lignende. Vi ser frem til endnu en interessant debat. 

OBS: Debattirsdag er den anden tirsdag hver måneden

 

Søndag d. 12/11: Brætspilsaften

Der er hyggelig brætspilsaften i værestedet, hvor vi vælger nogle brætspil ud og prøver dem af. Ingen forudsætninger for at være med. Vi har en masse spil i værestedet, men tag også gerne dit eget spil med, hvis du har forslag til, hvad vi skal spille. 

 

Tirsdag d. 14/11: Brugermøde

Brugermødet er for alle SV's brugere og handler om, hvordan det går i værestederne, forslag til aktiviteter eller andet, som brugerne finder relevant, at frivilliggruppen ved. Hold øje med begivenheden på Facebook. Der er åbnet som normalt i værestedet.

 

Onsdag d. 15/11: Tur til Vejlby kirke 

Værestedet vil tage til Vejlby kirke, hvor vi vil se filme Fuglene over sundet. Fuglene over sundet er en dansk dramafilm fra 2016, som handler om jødernes flugt under Anden Verdenskrig. 

 

Motionsmentorordning: 

Fredag den 17/11: Fitness

Fredag den 24/11: Badminton

Nærmere info vil komme på facebook. 

OBS: Tjek facebooksiden for fredagsmotion.


Lukkedage i november:

Fredag og lørdag er altid lukkedage.

I november måned er det lukket mandag den 13., onsdag den 22., tirsdag den 28., onsdag 29. og torsdag den 30.