Arrangementer - September

Søndage er aktivitetsdage og der er åbent for alle.

Søndag den 1. september (festuge): Kunstudstilling i Botanisk Have
Søndag den 1. september tager vi på kunstudstilling i Væksthusene i Botanisk Have. Læs mere om udstillingen her. Det kræver ingen forudsætninger at være med og alle er velkomne! Vi mødes ved værestedet på Nørre Allé kl. 14.00 og går sammen op til udstillingen. Der vil ikke være frugt eller aftensmad i værestedet denne dag.

Søndag den 8. september (festuge): Koncert i Mølleparken
Søndag den 8. september tager vi i Mølleparken til koncert med de studerende fra det Jyske Musikkonservatorium - denne finalekoncert afrunder en festuge fuld af musik. Læs mere her. Det kræver ingen forudsætninger at være med og alle er velkomne! Oplysninger om mødetid- og sted følger.

Søndag den 15. september: Podcast-aften
Denne søndag skal vi have en hyggelig dag i værestedet, hvor vi vil lytte til podcast og lave mad sammen. Det kræver ingen forudsætninger at være med og alle er velkomne! Vi ses i værestedet på Nørre Allé kl. 15.00.

Søndag den 22. september: Biograf-tur
Søndag den 22. september tager vi en tur i biografen og hygger os med en af de aktuelle film - vi beslutter, hvilken film vi skal se, ved afstemning på Facebook, hvor tilmelding også sker. Det kræver ingen forudsætninger at være med og alle er velkomne! Der er ikke mad i værestedet denne dag. Oplysninger om mødetid- og sted følger.


Lukkedage – September:

Torsdag, fredag og lørdag er altid lukkedage.

Lukket mandag den 9. september

Lukket tirsdag den 17. september

Lukket onsdag den 25. september

Lukket søndag den 29. september