Arrangementer i værestedet

Om søndagen laver vi forskellige aktiviteter i værestedet på Nørre Allé. Det kræver ingen forudsætninger at være med og alle er velkomne! Her kan du se månedens aktiviteter og lukkedage.


Arrangementer - Oktober

Søndag den 6. oktober: Lukket
Der er desværre lukket i værestedet denne søndag.

Søndag den 13. oktober: Brætspilscafé
Den 13. oktober tager vi på brætspilscafé og spiller nogle af de mange sjove spil. Kom med til en hyggelig eftermiddag! Tilmelding foregår på Facebook. Hvis du ikke har Facebook, kan du tilmelde dig på mail til annekatrine@sindslidende.dk. Husk at tilmelding er bindende. Der er ikke aftensmad i værestedet denne dag. Vi mødes på Nørre Allé kl. 13.45 og følges til brætspilscaféen, hvor vi spiller fra kl. 14.00-17.00.

Søndag den 20. oktober: Græskar-udskæring
Denne søndag står på efterårshygge i værestedet. Halloween er på vej og vi bruger dagen på at skære nogle flotte græskar! Vi ses i værestedet på Nørre Allé kl. 15.00.

Søndag den 27. oktober: Biograftur
Endelig tid til en biograftur igen! Søndag den 27. oktober tager vi ind og ser en af månedens aktuelle film. Tilmelding er bindende og sker på Facebook. Hvis du ikke har Facebook, kan du tilmelde dig på mail til louise.m@sindslidende.dk. Der er ikke aftensmad i værestedet denne dag.

Lukkedage – Oktober:

Torsdag, fredag og lørdag er altid lukkedage.

Lukket tirsdag den 1. oktober

Lukket søndag den 6. oktober

Halvt åbent den 15. oktober - åbent fra 16.00-18.00

Halvt åbent den 16. oktober - åbent fra 16.00-18.00

Lukket tirsdag den 22. oktober

Halvt åbent den 29. oktober - åbent fra 16.00-18.00