Arrangementer - Februar

Søndage vil i februar være aktivitetsdage og der vil i den forbindelse være åbent for ALLE på Nørre alle. 

Søndag d. 3. februar: Spilturnering
Søndag d. 3. februar finder vi brætspillene frem og afholder spilturnering, hvor der er en præmie på spil. Der er ingen forudsætninger for at være med og alle er velkomne, også selvom man ikke har lyst til at spille eller deltage i turneringen. Vi har en masse spil i værestedet, men tag også gerne dit eget spil med, hvis du har forslag til, hvad vi skal spille.

Tirsdag d. 5. februar: Biograftur
Tirsdag d. 5. februar tager vi en tur i biografen. Alle er velkomne og alle har mulighed for at få indflydelse på hvilken film vi skal se. Der vil blive oprettet en begivenhed på Facebook, hvor der vil blive lavet en afstemning om filmvalget. 

Søndag d. 10. februar: Steno Museet og Naturhistorisk
Søndag d. 10. februar tager vi ud af huset og besøger Stene Museet og Naturhistorisk. 
På Naturhistorisk Museum kan du komme helt tæt på naturens mange oplevelser. Bliv klogere på de nyeste fund af ulve i Danmark, bevæg dig rundt blandt elge, krokodiller og hyæner i Den Globale Baghave, eller kom 12.000 år tilbage i tiden, og se mammutter, sabelkatte og urokser i øjnene. Med museets fire store faste udstillinger og skiftende særudstillinger kan du komme på tidsrejse gennem den danske natur fra istiden til i dag. På Steno Museet er videnskabshistorie, medicinhistorie og astronomi i fokus – fortalt for både børn og voksne og med masser af muligheder for, at du kan prøve selv. 

Søndag d. 17. februar: Mads & Monopolet-podcast-aften
Søndag d. 17. februar holder vi Mads & Monopolet-podcast-aften på Nørre Alle. Vi hører forskellige dilemmaer, hvor vi efterfølgende vil drøfte dem på plenum og slutteligt hører svarene fra podcasten. Der er åbent for alle, også selvom man ikke har lyst til at deltage i debatten om de forskellige dilemmaer.Motionsmentorordning:

Tjek facebook gruppen for at finde ud af, hvor og hvornår dagene ligger. 


Lukkedage – Februar:
Torsdag, fredag og lørdag er altid lukkedage.

Lukket søndag d. 24. februar

Halvt åbent tirsdag d. 19. februar.
Vi holder halvt åben i værestedet på Grønnegade, når vi afholder månedsmøde.
Der vil stadig være åbent til the, kaffe og frugt, men værestedet vil lukke ca. 17:45 så de frivillige kan nå med til månedsmødet.