Arrangementer - Marts

Søndage vil i marts være aktivitetsdage, og der vil i den forbindelse være åbent for alle.

 

Søndag d. 10. marts: Maledag
Søndag d. 10. marts får du mulighed for at slipper din indre kunstner fri. Vi garanterer, at din puls sænker sig og smilet kommer frem, når du skal koncentrere dig om at male og være kreativ, hvor kun fantasien sætter sine grænser. Der er ingen forudsætninger for at være med og alle er velkomne.

Søndag d. 17. marts: Povertywalk (Guidet tur med en hjemløs)
Søndag d. 17. marts tager vi på en Poverty Walk, som er en byvandring gennem det moderne Aarhus. Turen tager ca. to timer. Undervejs vil vi få vist nogle af de vigtigste institutioner, tilbud, steder og mødesteder for de udsatte i Aarhus. Vores guide er hjemløs, socialt udsat, eller tidligere hjemløs, og vil give os sin personlige fortælling om livet på gaden, med de mange udfordringer det indebærer.

Søndag d. 24. marts: Biograftur
Søndag d. 24. marts tager vi en tur i biografen og alle er velkomne. Der er er ikke noget som at kunne sætte sig godt til rette i et blødt sæde med en sprød omgang popcorn og en læskende cola og så bare bruge de næste par timer på at nyde en god film, som man har glædet sig til at se sammen med sine venner. I biografen går der altid et væld af forskellige film i mange forskellige genrer, så der er noget til enhver smag.  

Søndag d. 31. marts: Hjernekassen-podcast
Søndag d. 31. marts holder vi hjernekassen-podcast-aften på Nørre Alle. Vi hører Peter Lund Madsen og en gæst diskutere forskellige emner, som vi efterfølgende vil drøfte på plenum. Der er åbent for alle, også selvom man ikke har lyst til at deltage i debatten om de forskellige dilemmaer.

Tirsdag d. 12. marts: Brugermøde
Tirsdag d. 12. marts vil der blive afholdt brugermøde i værestedet på Grønnegade.

 

Motionsmentorordning:

Motionsmentorordning- Fredag eftermiddag 17:00-18:00:
Følg med på facebookgruppen for mere information.

Fredag d. 1. marts: Gåtur I Botanisk Have

Fredag d. 8. marts: Bowling i Aarhus bowlinghal

Fredag d. 15. marts: Gåtur ud til Aarhus’ havnebad

Fredag d. 22. marts: Badminton i DGI-huset

Fredag d. 29. marts: Cykeltur om Brabrand sø


Lukkedage – Marts:

Torsdag, fredag og lørdag er altid lukkedage.

Lukket søndag d. 3. marts  
Lukket mandag d. 18. marts
Lukket tirsdag d. 19. marts