Arrangementer December

Søndag d. 2/12: Jul i Den Gamle By (Åbent for ALLE)
Søndag d. 2. december tager vi på juletur til Den Gamle By. Der er masser af oplevelser og garanti for julestemning i de hyggelige gader blandt hestevogne, julepynt og lysende lanterner. Gå på opdagelse i de historiske huse og se, hvornår juletraditionerne opstod, der er mulighed for at nyde en kop varm kakao, julemad eller julegodter fra boderne og køb julepynt og julegaver i butikkerne.

Mandag d. 3/12: Julekrea 
Mandag d. 3. december holder vi julekrea i værestedet på Grønnegade med julehygge og juleklip. Juletid er kreatid. Kom i julestemning og skab på hyggelig og kreativ vis lidt ny julepynt. Der eringen forudsætninger for at være med og alle er velkomne, også selvom man ikke har lyst til at klippeklister. 

Onsdag d. 12/12: Debatdag omkring økonomiske spekulationer
Onsdag d. 12. december holder vi i værestedet på Grønnegade debatdag og vidensdeling omkring økonomiske spekulationer. Alle er velkomne, også selvom man ikke ønsker at deltage i debatten. 

Onsdag d. 19/12: Julefrokost m. pakkeleg og julemad
Onsdag d. 19. december holder vi på værestedet i Grønnegade julefrokost med pakkeleg og julemad. Julemånederne er den mest festlige tid på året og derfor holder vi selvfølgelig også julefrokost i SV. 

Torsdag d. 27/12: Post julehygge med frisk og sund mad efter de hårde juledage (Åbent for ALLE)
Torsdag d. 27. december holder vi åbent for alle i værestedet på Nørre Alle. Efter mange dage spækket med julefrokoster, juletraditioner og julemad, holder vi post julehygge i værestedet. Der vil blive lavet frisk og sund mad, som vi sikkert alle har savnet lidt efter masser af julemad. 

Mandag d. 31/12 kl. 16-22: Nytårsaften!
Mandag d. 31. december holder vi nytår i værestedet på Nørre Allé. Der er åbent fra 16-22 og alle er velkomne. Der vil være en vanvittig lækker gratis nytårsmenu og festligt nytårsstemning.
Tilmelding senest den 22. december kl. 12 til louisek@sindslindende.dk

Motionsmentorordning:

Tjek facebook gruppen for at finde ud af, hvor og hvornår dagene ligger. 


Lukkedage:

Fredag og lørdag er altid lukkedage.
Derudover er der ingen lukkedage i værestederne i november. 

Halvt åbent tirsdag d. 20. november. 
Vi holder halvt åben i værestedet på Grønnegade, når vi afholder månedsmøde.
Der vil stadig være åben til the, kaffe og frugt, men værestedet vil lukke ca. 17:45, så de frivillige kan nå med til månedsmødet.