Arrangementer November

Onsdag d. 14/11: Brætspilsaften
Onsdag d. 14. november holder vi brætspilsaften i værestedet på Grønnegade. Brætspil er en social og hyggelig måde at være sammen med andre mennesker på. Om det skal være samarbejde om en fælles sejr eller en udradering af de andre for selv at vinde hele æren er helt op til den enkelte. Vi stiller blot spillene til rådighed. Ingen forudsætninger for at være med og alle er velkomne, også selvom man ikke har lyst til at spille. Vi har en masse spil i værestedet, men tag også gerne dit eget spil med, hvis du har forslag til, hvad vi skal spille.

Torsdag d. 15/11: Fællesskaber på tur (Åbent for ALLE)
Torsdag d. 15. november er der igen fællesskaber på tur. Her mødes forskellige foreninger for at hygge og spise lækker mad. Denne gang afholdes arrangementet hos karrierenetværket SIND. Der er deadline for tilmelding d. 8. november. Der bliver oprettet en begivenhed på Facebook, hvor man kan tilmelde sig. 

Torsdag d. 22/11: Thanksgiving (Åbent for ALLE) 
Torsdag d. 22. november holder vi thanksgiving i værestedet på Nørre Allé.  Thanksgiving er en høstfest og en taksigelsesfest som man fejrer med familie og venner. Der er åbent for ALLE og vi laver sund thanksgiving mad. 

Onsdag d. 28/11: Italiensk mad aften
Onsdag d. 28. november holder vi italiensk mad aften i værestedet på Grønnegade. Italiensk mad holder altid, det er velkendt og lækkert. Vi dykker ned i de bedste opskrifter fra det italiensk køkken og hylder Italien på bedste manér. 

Motionsmentorordning:

Tjek facebook gruppen for at finde ud af, hvor og hvornår dagene ligger. 


Lukkedage:

Fredag og lørdag er altid lukkedage.
Derudover er der ingen lukkedage i værestederne i november. 

Halvt åbent tirsdag d. 20. november. 
Vi holder halvt åben i værestedet på Grønnegade, når vi afholder månedsmøde.
Der vil stadig være åben til the, kaffe og frugt, men værestedet vil lukke ca. 17:45, så de frivillige kan nå med til månedsmødet.