Arrangementer - Januar

Søndage vil i januar være aktivitetsdage og der vil i den forbindelse være åbent for ALLE i værestedet på Nørre alle. 

Søndag d. 6/1: Fuglekugler

Søndag d. 6. januar laver vi hjemmelavede fuglekugler i værestedet på Nørre Alle. Det er både nemt, billigt og hyggeligt at lave hjemmelavede fuglekugler. Kom forbi og være med, så du kan lokke endnu flere fugle til din have eller baggård. Der er åbent for ALLE også selvom man ikke ønsker at lave fuglekugler. 

Søndag d. 13/1: ”Art By Me”
Søndag d. 13. januar får du mulighed for at slipper din indre kunstner fri. Mal din nye yndlingskop, eller sving penslen og farvelæg på flotteste vis en vase eller et fad. Hos Art By Me kan du male dit eget lille kunstværk på keramik, alt fra kopper og tallerkner til hundeskåle og små monstre. Vi garanterer, at din puls sænker sig og smilet kommer frem, når du skal koncentrere dig om at male de små blomster på en skål eller farvelægge et dødningehoved, kun fantasien sætter sine grænser her. Der er ingen forudsætninger for at være med og ALLE er velkomne. 

Søndag d. 20/1: Sund Bagedag 
Søndag d. 20. januar vil der blive afholdt store bagedag i værestedet på Nørre Alle. Der vil være åbent for ALLE også selvom man ikke ønsker at bage. Der vil blive bagt lækre forskellige sunde kager/snacks og der er ingen forudsætninger for at være med.

Søndag d. 27/1: Bowling
Søndag d. 27. januar vil der blive arrangeret en bowlingtur, hvor ALLE er velkomne. Bowling bliver dyrket både som sportsgren og som underholdning. Kom med til en hyggelig og sjov eftermiddag/aften i bowlingens tegn.

  

Mandag d. 7/1: Brugermøde
Mandag d. 7. januar vil der blive afholdt brugermøde i værestedet på Grønnegade. Motionsmentorordning:

Tjek facebook gruppen for at finde ud af, hvor og hvornår dagene ligger. 


Lukkedage - Januar:

Fredag og lørdag er altid lukkedage.
Derudover er der lukket ALLE torsdage hele januar i værestedet på Nørre Alle.

Halvt åbent tirsdag d. 22. januar.
Vi holder halvt åben i værestedet på Grønnegade, når vi afholder månedsmøde.
Der vil stadig være åbent til the, kaffe og frugt, men værestedet vil lukke ca. 17:45 så de frivillige kan nå med til månedsmødet.