Arrangementer - Maj

Søndage vil i maj være aktivitetsdage, og der vil i den forbindelse være åbent for alle.

Søndag d. 5. maj: Lukkedag

Søndag d. 12. maj: Plantedag
Søndag d. 12. maj skal der plantes! Vi planter ud, så alle får en lille plante med hjem, som man kan se spire og vokse. Vi har gang i urtepotter, jord, planter og frø. Alle er velkomne, også selvom man ikke har lyst til at deltage i plantningen.

Søndag d. 19. maj: Filmaften
Søndag d. 19 maj holder vi filmaften, så trænger du til at hygge og slappe helt af, så er en filmaften måske sagen. Til filmaften kan du smide fødderne op og flade ud til de nyeste blockbustere eller svælge i nostalgitrip til gamle filmklassikere. Der er inden forudsætning for at være med og alle er velkomne.

Søndag d. 26. maj: Steno Museet
Søndag d. 26. maj tager vi på besøg på Steno Museet. Tag med og bliv fascineret af bittesmå atomer og universets ufattelige størrelse. Eller læg dig i museets livmoder, mens du lytter til blodet, der suser i årerne. På Steno Museet kan du gå på opdagelse i alt fra planter til planeter og udstillinger om natur- og lægevidenskabernes kulturhistorie. Der er ingen forudsætning for at være med og alle er velkomne.

Tirsdag d. 28. maj: Tapas-aften på Grønnegade
Tirsdag d. 28 maj holder vi tapas-aften på Grønnegade. Tapas med vennerne, er der nogen hyggeligere måde at mødes på? Spanierne fandt på det, men også i Grækenland, Portugal, Italien og Frankrig mødes man om de må ukomplicerede hapsede. Kom og vær med til at lave en masse lækker tapas, vi garantere at der er noget til en hver smag.


Motionmentorordning:

Motionmentorordning- Fredag eftermiddag 17:00-18:00:
Følg med på facebook gruppen for mere information.

Fredag d. 3. maj:

Fredag d. 10. maj:

Fredag d. 17. maj:

Fredag d. 24. maj:

Fredag d. 31. maj:


Lukkedage – Maj:

Torsdag, fredag og lørdag er altid lukkedage.

Halvt åbent onsdag d. 1. maj

Lukket søndag d. 5. maj

Lukket tirsdag d. 14. maj

Lukket onsdag d. 29 maj