Bazen

Bazen er et aktivitets- og værested for unge mennesker i alderen 15 år og opefter med sociale og/eller psykiske vanskeligheder. Bazen er et supplement til det professionelle behandlersystem og drives efter ”Ung-Til-Ung-konceptet” af en gruppe ressourcestærke frivillige.

 

Aktiviteter

Bazen tilbyder ikke behandling men derimod samvær, fællesskab, aktiviteter og oplevelser. I Bazen kan du i trygge rammer møde unge på din egen alder, du kan deltage i fællesspisning eller andre aktiviteter, og du kan få opbygget et socialt netværk. Desuden kan du bruge de frivillige til at få råd og vejledning – eller bare til en god og hyggelig snak. 
Er der noget, du brænder for at prøve, så sig til. Kun fantasien sætter grænser! Vi arrangerer aktiviteter, både i lokalerne i den almindelige åbningstid og udenfor Bazens åbningstid forskellige steder i Aarhus, fx i bowlinghallen, eller i DGI-huset.

 

Bare kom forbi

Du kan komme, når du har lyst. Vi kræver ingen tilmelding, men håber du vil komme så ofte som muligt. 
Har du svært ved selv at komme af sted, kan vi tilbyde dig en ledsageordning, så du har en at følges med de første par gange. Vil du gerne tale med en frivillig, inden du kommer i Bazen første gang, er du velkommen til at ringe til os.

 
 

Bazens tlf.: 5311 2343

Bazens adresse: Grønnegade 80, 1. sal, 8000 Aarhus C

Åbningstider: Mandag og onsdag kl. 16-20.45

Du kan ringe i åbningstiden.