Solsikken

Solsikken er et værested for ensomme og psykisk sårbare voksne i Aarhus. Målgruppen er fra 18 år og opefter. Værestedet har eksisteret siden 1997, og drives af en gruppe frivillige som et supplement til det professionelle behandlersystem. Vi tilbyder ikke behandling men nærvær og fællesskab. Vores ide er at lave et sted, hvor du i trygge rammer kan møde ligesindede. I Solsikken kan du komme for at få en snak, for at deltage i fællesspisning eller i andre aktiviteter. Du kan også komme blot for at være sammen med andre. Vi hjælper dig med at skabe et socialt netværk, og vi giver gerne råd og vejledning.

 

Aktiviteter

Sammen laver vi forskellige aktiviteter - vi arrangerer fællesspisning, spiller spil og holder hyggeaftener. Vi kan også tage på museum eller gå i biografen. Du er selvfølgelig meget velkommen til at komme med forslag eller selv planlægge aktiviteter og arrangementer.

Har du ikke lyst til at deltage i aktiviteter, men har bare brug for en snak, er du også meget velkommen - i Solsikken er der altid nogle, der gerne lægger øre til.

 

Bare kom forbi

Du kan komme, når du har lyst - vi kræver ikke henvisning eller indmelding. Har du svært ved selv at komme af sted, kan vi tilbyde dig en ledsageordning, så du har en at følges med de første par gange. Vil du gerne snakke med en frivillig, inden du besøger Solsikken første gang, så kontakt os på telefonen.

 
 

Solsikkens tlf.: 5311 2344

Solsikkens adresse: Grønnegade 80, 1. sal, 8000 Aarhus C

Åbningstider: Tirsdag kl. 16-20.45 og anden fredag i hver måned kl. 15-19.45

 

Du kan ringe i åbningstiden.