Ungezonen

Ungezonen er et aktivitets- og værested for unge mennesker i alderen 18-35 år med sociale og/eller psykiske vanskeligheder. Ungezonen er et supplement til det professionelle behandlersystem og drives efter ”Ung-Til-Ung-konceptet” af en gruppe ressourcestærke frivillige.

 

Aktiviteter

Ungezonen tilbyder ikke behandling men derimod samvær, fællesskab, aktiviteter og oplevelser. I Ungezonen kan du i trygge rammer møde unge på din egen alder, du kan deltage i fællesspisning eller andre aktiviteter, og du kan få opbygget et socialt netværk. Desuden kan du bruge de frivillige til at få råd og vejledning – eller bare til en god og hyggelig snak. 
Er der noget, du brænder for at prøve, så sig til. Kun fantasien sætter grænser! Vi arrangerer aktiviteter, både i lokalerne i den almindelige åbningstid og udenfor Ungezonens åbningstid forskellige steder i Aarhus, fx i bowlinghallen, eller i DGI-huset.

 

Bare kom forbi

Du kan komme, når du har lyst. Vi kræver ingen tilmelding, men håber du vil komme så ofte som muligt. 
Har du svært ved selv at komme af sted, kan vi tilbyde dig en ledsageordning, så du har en at følges med de første par gange. Vil du gerne tale med en frivillig, inden du kommer i Ungezonen første gang, er du velkommen til at ringe til os.

 

 
 

Ungezonens tlf: 5311 2345

Ungezonens adresse: Nørre Allé 31, 8000 Aarhus C

Åbningstider: Søndag: kl. 15-19.45 og torsdag kl. 16-20.45.

 

Du kan ringe i åbningstiden.