Bliv frivillig

VI LEDER EFTER NYE FRIVILLIGE!

Er det dig?
Bor du i nærheden af Aarhus og har du lyst til at gøre en forskel for andre? Så kan du blive frivillig i Sindslidendes Vilkår.

Vi er en organisation, som driver to væresteder i Aarhus for borgere med forskellige psykiske sårbarheder. Vi arbejder for at skabe gode rammer for trygt samvær, fælles aktiviteter og en sund livsstil.

Vores værdigrundlag bygger på stor brugerinddragelse, og at vi i fællesskab - brugere og frivillige - driver værestederne.

Hvordan er hverdagen i Sindslidendes Vilkår?
På en typisk vagt i vores væresteder mødes vi om eftermiddagen til frugt, kaffe og hyggesnak. Senere handler vi sammen ind til et sundt og lækkert aftensmåltid, som vi laver i fællesskab. Resten af aftenen forløber med snak, spil eller en gåtur. Fremmødet af brugere er typisk mellem 2-15 og vi er altid mindst to frivillige på vagt.

Vi har aktiviteter både i og ud af huset som blandt andet kreative projekter i værestedet, teatertur, biograftur, digtoplæsning, museumsbesøg og andre sjove aktiviteter som vores brugere og frivillige finder på.

Som frivillig i Sindslidendes Vilkår har man to vagter om måneden, deltager i månedsmødet samt den årlige uddannelsesdag og uddannelsesweekend.

Via uddannelsesdagen og weekenden styrkes fællesskabet i frivilliggruppen og kompetencerne for at være frivillig øges. Vi er en rigtig engageret frivilliggruppe på cirka 20 frivillige, hvor de fleste er studerende. Mød de nuværende frivillige, bestyrelsen samt vores ansatte koordinator her.

STORT ANSVAR & STOR ERFARING

I Sindslidendes Vilkår er der stor mulighed for at tage ansvar og få erfaring med organisatorisk arbejde.

Specielt hvis man er interesseret i at kaste sig ud i flere spændende udfordringer.

Hvis du er interesseret i frivilligt arbejde i Aarhus så send en ansøgning til frivillig@sindslidende.dk og kom til en uforpligtende samtale.

Vi håber at høre fra dig!

 

Sociale medier

vil du være med?

Kom og mød os i værestederne - det kræver ingen forudsætninger at være med, og alle er velkomne! Skriv til os, for at høre mere eller for at blive tilføjet vores Facebook-gruppe.

Læs mere