OM VÆRESTEDET

Dagligdagen

DAGLIGDAGEN I VÆRESTEDET

Vi mødes i værestedet mandage, tirsdage og onsdage kl. 16.00-20.45 og om søndagen til forskellige aktiviteter - dem kan du læse mere om her. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan en typisk dag i værestedet forløber.

Hygge med kaffe og frugt

Ved åbningstid er der stillet kaffe, te og frugt frem og du kan få dig en snak med de andre brugere og de to frivillige.

Sommetider spiller vi spil - kortspillet Sats er meget populært i værestedet - men der bliver også gerne taget et brætspil frem. Andre gange slapper vi bare af og får en hyggelig snak om løst og fast.

Det er helt fint at dukke op i værestedet senere end åbningstiden, men hvis du skal være med til den fælles aftensmad, skal du huske at ringe eller skrive en SMS senest kl. 16.30.

Fælles aftensmad

Vi beslutter i fællesskab, hvad vi skal spise til aftensmad og forslag er meget velkomne. Aftensmaden er altid baseret på sund og økologisk kost. Sammen planlægger vi, hvad der skal handles ind og fordeler opgaverne med indkøb, madlavning og oprydning. Alle hjælper til.

Omkring kl. 16.30 går nogle af brugerne, sammen med en frivillig, ned og køber ind til maden. Når vi har spist og ryddet op, er der ofte tid til at snakke lidt, gå en tur eller spille et spil.

Det koster 20 kr at spise med, som skal betales, når du tilmelder dig, enten kontant eller via MobilePay. Tilmeldingen er bindende efter 16.30.

Her finder du os

Værestedet ligger på Sønder Allé 33, med indgang via den lille gårdhave, for enden af trappen i bunden af gården. Hvis døren ikke er åben, banker du bare på. Du kan også ringe til værestedets telefon på 53 11 23 43. Har du brug for en elevator, kan du også ringe til os, så henter en af de frivillige dig på parkeringspladsen.

INFO

Åbningstider

Mandag, tirsdag og onsdag
16.00-20.45

Søndag
15.00-19.45

Adresse

Sønder Allé 33
8000 Aarhus C

Telefon

Sociale medier

vil du være med?

Kom og mød os i værestedet - det kræver ingen forudsætninger at være med, og alle er velkomne! Skriv til os, for at høre mere eller for at blive tilføjet vores Facebook-gruppe.

Læs mere