OM VÆRESTEDET

Søndagsaktiviteter

SØNDAGSAKTIVITETER

Om søndagen og arrangerer forskellige aktiviteter; sommetider i værestedet på Sønder Allé 33, hvor vi hygger os med kreative sysler eller brætspilsturneringer - andre gange tager vi ud af huset til byens kulturtilbud, fx museer, biografture eller lignende. Aktiviteterne betales af Sindslidendes Vilkår og er derfor gratis for brugerne. Undtagelsesvist kan der være brugerbetaling.

Aktiviteter i værestedet

De aftener, hvor vi bliver i værestedet, er der aftensmad på samme måde som til hverdag, med tilmelding senest kl. 16.30, fælles indkøb, madlavning og oprydning. Det koster 20 kr at spise med og skal betales, når du tilmelder dig, enten kontant eller via MobilePay. Tilmeldingen er bindende efter 16.30. Man må selvfølgelig gerne deltage i aktiviteten uden at spise med.

Aktiviteter ude af huset

Når vi har aktiviteter ude af huset, er der ikke aftensmad i værestedet. Nogle gange spiser vi i stedet sammen på en café, andre gange får vi en kop kaffe sammen. Når vi er ude af huset, har vi åbent i det tidsrum, den planlagte aktivitet varer. Du kan se denne måneds åbningstider og tilmelde dig aktiviteter her. Du kan også tilmelde dig i vores Facebook-gruppe - skriv til os her, hvis du gerne vil tilføjes til gruppen.

Her finder du os

Værestedet ligger på Sønder Allé 33, med indgang via den lille gårdhave, for enden af trappen i bunden af gården. Hvis døren ikke er åben, banker du bare på. Du kan også ringe til værestedets telefon på 53 11 23 43. Har du brug for en elevator, kan du også ringe til os, så henter en af de frivillige dig på parkeringspladsen.

INFO

Åbningstider

Mandag, tirsdag og onsdag
16.00-20.45

Søndag
15.00-19.45

Adresse

Sønder Allé 33
8000 Aarhus C

Telefon

Sociale medier

vil du være med?

Kom og mød os i værestedet - det kræver ingen forudsætninger at være med, og alle er velkomne! Skriv til os, for at høre mere eller for at blive tilføjet vores Facebook-gruppe.

Læs mere