VÆRESTEDER

Aktivitetscaféen

AKTIVITETSCAFÉEN

I Aktivitetscaféen har vi åbent om søndagen og arrangerer forskellige aktiviteter, sommetider i værestedet på Sønder Allé 33 - andre gange ude af huset til byens kulturtilbud, fx museer, biografture eller lignende. Andre gange bliver vi i værestedet og laver noget kreativt eller holder brætspilsaften.

De aftener, hvor vi bliver i værestedet, er der også aftensmad, som forløber ligesom i Bazen, med tilmelding senest kl. 16.30, fælles indkøb, madlavning og oprydning. Det koster 20 kr at spise med og skal betales, når du tilmelder dig, enten kontant eller via MobilePay. Tilmeldingen er bindende efter 16.30. Man må selvfølgelig gerne deltage i aktiviteten uden at spise med. 

Når vi tager til aktiviteter ude af huset, er der ikke aftensmad i værestedet og vi har åbent i det tidsrum, den planlagte aktivitet varer. Aktiviteter betales af Sindslidendes Vilkår og er derfor gratis for brugerne. Undtagelsesvist kan der være brugerbetaling.

Du kan se denne måneds åbningstider og tilmelde dig aktiviteter her. Du kan også tilmelde dig i vores Facebook-gruppe - skriv til os her, hvis du gerne vil tilføjes til gruppen.

 

Her finder du os

Aktivitetscaféen ligger samme sted som Bazen - i Sønder Allé 33. Du finder os i bunden af gården, hvor du går ned ad trappen til den lille gårdhave ved kælderen. Hvis døren ikke er åben, banker du bare på. Du kan også ringe til værestedets telefon på nummeret nedenfor. Har du brug for en elevator, kan du også ringe til værestedets telefon, så henter en af de frivillige dig ved elevatoren, som er lige nedenfor trappen ved indgangen i gårdens venstre side.

INFO

Åbningstider

Søndag
15.00-19.45

Se åbningstider her

Adresse

Sønder Allé 33
8000 Aarhus C

Telefon

Sociale medier

vil du være med?

Kom og mød os i værestederne - det kræver ingen forudsætninger at være med, og alle er velkomne! Skriv til os, for at høre mere eller for at blive tilføjet vores Facebook-gruppe.

Læs mere