VÆRESTEDER

Aktivitetscaféen

AKTIVITETSCAFÉEN

Aktivitetscaféen ligger på Nørre Allé 31 og her mødes vi søndage mellem 15.00-19.45.

I Aktivitetscaféen har vi planlagt en aktivitet, nogle gange ude af huset til byens kulturtilbud, fx museer, biografture eller lignende. Andre gange bliver vi i værestedet og laver noget kreativt eller holder brætspilsaften.

De aftener, hvor vi bliver i værestedet, er der også aftensmad, som forløber ligesom i Bazen, med tilmelding senest kl. 16.30, fælles indkøb, madlavning og oprydning. Det koster 20 kr at spise med og skal betales, når du tilmelder dig, enten kontant eller via MobilePay. Tilmeldingen er bindende efter 16.30. Man må selvfølgelig gerne deltage i aktiviteten uden at spise med. 

Når vi tager til aktiviteter ude af huset, er der ikke aftensmad i værestedet og vi har åbent i det tidsrum, den planlagte aktivitet varer. Aktiviteter betales af Sindslidendes Vilkår og er derfor gratis for brugerne. Undtagelsesvist kan der være brugerbetaling.

Du kan se denne måneds åbningstider og tilmelde dig aktiviteter her. Du kan også tilmelde dig i vores Facebook-gruppe - skriv til os her, hvis du gerne vil tilføjes til gruppen.

Her finder du os

Aktivitetscaféen ligger på Nørre Allé 31. Gå ind i gården ved skiltet med nr 29 og "KFUM / KFUK" og gennem træporten i bunden til højre. Hvis døren er låst, banker du bare på eller ring på værestedets telefon på nummeret nedenfor.

INFO

Åbningstider

Søndag
15.00-19.45

Adresse

Nørre Allé 31 
8000 Aarhus C

Telefon

Sociale medier

vil du være med?

Kom og mød os i værestederne - det kræver ingen forudsætninger at være med, og alle er velkomne! Skriv til os, for at høre mere eller for at blive tilføjet vores Facebook-gruppe.

Læs mere